21.12.2014

Kulisseissa

Ensimmäisen postauksen kirjoittaminen ei koskaan ole niitä helpoimpia. Kuitenkin olisi varmaan paikallaan esitellä blogin päätähdet, jotta lukijoilla olisi jotain käryä missä mennään. 

Postauksia rustailee Suvi, 17-vuotias heppahöperö Nurmijärveltä. Käyn tällä hetkellä lukion toista luokkaa, joten koulu vie suurimman osan ajastani. Hevostelulle löytyy silti aina aikaa! ;) Olen ratsastanut kymmenisen vuotta ja talleja on ainakin samainen määrä koettu, hevosia toki enemmän. Omaa en omista, mutta sen sijaan on alla nyt vuokrahevonen.

Tämän hetkinen harrastuskaveri on 6-vuotias vuonohevonen Helmi. Tamman kotitallilla aloin ratsastaa tänä keväänä, mutta vasta syyskuussa tällä valloittavalla vuoniksella. Käyn Helmillä kerran viikossa, välillä treenaillaan koulua, välillä maastoillaan ja välillä humputellaan ilman satulaa. Valmentaudumme myös satunnaisesti esteillä, mutta kisakenttiä ei olla vielä valloitettu kuin kerran tallin ulkopuolisissa kisoissa. Voi tosin olla, että Helmin kanssa valmennukset ja kisat jäävät ja tilalle tulee joku toinen poni, mutta siitä lisää kun tiedän itse tarkemmin.


Ensimmäinen vuokraponini, suloinen risteytysponi Donna tulee luultavasti toisinaan esiintymään blogissa. Tämä tyttönen on oikea prinsessa ja se tietää sen itsekin. Tamma ilmaisee oman mielipiteensä, mutta osaa myös miellyttää ratsastajaa, jos tämä osaa vaatia oikeita asioita. Donna on mulle todella tärkeä poni, mutta pituuteni puolesta en sillä voi enää paljoa mennä. Välillä tosin ratsastan lyhyitä pikkutreenejä ihan vain fiiliksen vuoksi. On sekin vaan mahtiponi!


Myös muita hevosia tulee blogissani esiintymään - muun muassa kaverini, jonka Donnakin on, muut hevoset. Näistä useimmiten päädyn Maissin selkään, joskin välillä ratsukseni päätyy turbosuokki Sälli. Myös Helmin tallilta muut hepat saattavat välillä päästä postauksiin, etenkin jos nyt alan Helmin lisäksi jotakuta muutakin ratsastamaan.


Tämä on siis se, mitä blogini tulee sisältämään. Sekalaista treenailua ja hömpöttelyä erilaisten hevosten kanssa. Tyttö, jonka oppimisen halu on ääretön ja motivaatio vähintäänkin yhtä hyvä. Blogin nimi valikoituikin juuri näiden asioiden perusteella!

Tervetuloa lukemaan blogiani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti