28.3.2015

Pimeetä menoa ja mietteitä huomisista kisoista

laatuja kaikille ;)
Perjantaina olin tallilla ja ratsastin Helmin itsenäisesti. Verkkailin alkuun hiukan pidemmällä ohjalla ja vähän ajan päästä aloin koota ponia lyhyempään muotoon. Helmi oli tosi hyvän tuntuinen; energinen ja elastinen. Menin kouluradan osia ensin yksitellen läpi ja perään koko radan. Helmi oli ihan hyvän tuntuinen ja liikkui kivasti eteen koko ajan. Humputeltiin siinä sitten hiukan ja hypättiin muutamaan otteeseen pikkuestettä, jonka Anni oli rakentanut kentälle. Meille tuli ihan hyviä lähestymisiä ja hyppyjä, enkä oikeastaan vaatinutkaan mitään ihmeellisyyksiä. Parin pompun jälkeen keskityttiin taas kouluvääntöön ja sen mennessä ihan hyvin, otettiin taas muutama hyppy. 

Helmi alkoi ottaa kierroksia yhdestä kulmasta (tiedä sitten mitä se siellä näki tai kuuli, vai kuvitteliko vaan) ja lähti sieltä aina kiitämään poispäin. Vähän aikaa tahkottuamme, oli kulma jo ohitettavissa. Laukka tosin pyöri tosi kivasti siellä kulmassa, koska poni oli hiukan pörheänä! :D Mentiin vielä kertaalleen rata ja se tuntui kaikinpuolin sujuvalta. 

Lähden perjantain perusteella ihan positiivisin mielin huomisiin kisoihin. Hiukan toki jännittää, sillä edessä on ensimmäinen HeB ja ensimmäiset koulukisat Helmillä. Tänään olin toimihenkilönä yhdessä luokassa ja huomenna jatkan oman ratani jälkeen heti verkkavalvontaa. Hiukan paineita aiheuttivat tänään esiintyneet hienot kouluratsukot, mutta ehkä mekin kunnialla selvitään!  Mitään prosenttitavoitetta en aseta, vaan lähden tavoittelemaan siistiä ja sujuvaa rataa, johon saa sitten itse olla tyytyväinen! :) 

Loppuun vielä (valoisa ja erittäin laadukan) video ponien riehumisesta, kun päästettiin ne hiukan juoksemaan ja pyörimään ratsastuksen päätteeksi (y)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti