12.3.2015

Yötä Marialla

Tämä on jo toinen postaus tänään, käykää toki katsomassa edellinenkin! Siellä juttua viime viikon kouluvalmennuksesta!

Viime viikonloppuna olin Marialla, tällä kertaa tosin vain lauantaista sunnuntaihin, sillä äiti tarvitsi mua lauantaina päivällä avukseen Naisten päivän hyvinvointimessuille. Sieltä iskän kyydillä suoraan Karkkilaan ja parin tunnin päästä seisoskeltiin jo odottamassa pääsyä leffaan. Käytiin katsomassa Luokkakokous ja se oli ihan huippu! :D 

Elokuvista mentiin Marialle kotiin. Tehtiin hiukan iltapalaa ja katsottiin netistä vähän aikaa jotain ohjelmia. Aamuyöstä alettiin nukkumaan ja aamulla herättiin yllättävän aikaisin. Katseltiin telkkaria ja syötiin. Myöhemmin menimme tallille ja melkeimpä heti ratsastamaan. Tällä kertaa ratsastin Marian pikkusiskon ponin, Nalan. Olen vain kerran aikaisemmin mennyt kyseisellä ponilla. Siitä on jo n. puoli vuotta, eikä meillä silloin mennyt kovin kehuttavasti. 

Menin ilman satulaa, mikä oli virhe, sillä ponin selkä oli todella liukas ja liu'uin aluksi koko ajan puolelta toiselle. Sain tosin vähän ajan päästä hiukan otetta poniin ja istuntani vakautettua. Kuitenkin Nala ravasi vielä aika pienesti, eikä kulkenut kunnolla eteen, joten jouduin sitä hiukan pyytämään reippaampaan tahtiin. En oikeastaan tehnyt mitään ihmeellistä; ravailin ympäriinsä ja yritin pitää istunnan ja käden vakaana ja ponin liikkeessä. Nala on hiukan hankala ratsastaa, koska sillä on kaksi vaihdetta: täysiä tai ei ollenkaan. Ratsastus oli siis suurimmaksi osaksi joko sitä, että poni juoksi alta tai kipitti paikallaan. Silloin kun tempo oli hyvä, katosi poni tuntumalta. Pari kertaa alkoi sapettamaan, kun kultaista keskitietä ei tahtonut millään löytyä. Etenkin laukasta poni otti sen verran kieppiä, että ravaamisesta ei hetkeen tullut yhtään mitään. 

Lopuksi mentiin kuitenkin ihan nätisti ja olin suht tyytyväinen. Onhan se kiva poni, ei sillä, mutta vielä emme ole tarpeeksi tutustuneet ja yhteinen sävel on hieman hukassa. Innokkaasti kuitenkin kokeilen ponia vielä uudemmankin kerran, mikäli mut sen selkään vielä päästetään! ;)

Tähtisilmä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti