24.5.2015

Mieluummin olisin tallilla

kello on 7.50. vaaleanpunaisen pantterin tunnari pärähtää soimaan. hamuilen kapulan käteeni. hiljennän äänen. pian se soi uudestaan. annan periksi, nousen ylös

haahuilen vessaan, pesen kasvoni viileällä vedellä. alan pikkuhiljaa tuntea itseni eläväksi olennoksi. teen itselleni ruisleivän. puen päälleni farkut ja raitaisen paidan.

kävelen ripeästi bussipysäkille. matka koululle kestää 15 minuuttia. katselen ulos ikkunasta, mietin mistä kaikesta olen kiitollinen juuri nyt. asioita on aika paljon.

bussi pysähtyy. kiitän kuskia, nousen muiden perässä ulos. koululla näppäilen ovikoodin, se piippaa aukeamisen merkiksi. istun sohvalle kavereideni kanssa odottamaan tunnin alkua.

opettaja on myöhässä. sieltä se tulee. tunti kuluu joskus hitaasti, joskus nopeasti. riippuu aiheesta. kouluruoka on ihan syötävää, se on kiva juttu. vielä yksi tunti, sitten kotiin.

bussimatka kestää taas 15 minuuttia. vihdoin kotona. syön välipalaa, teen läksyjä. läksyt on tehty, aika lähteä lenkille. pyöräilen 15 kilometrin lenkin. tosi hyvä fiilis.

syön äidin tekemää päivällistä, se on herkkua. avaan tietokoneen. selaan kaikki somet, lopuksi luen seuraamieni blogien uudet postaukset. hiki on ehtinyt laskea, menen suihkuun. vesi on liian kylmää, liian kuumaa, nyt se on sopivaa.

pesen kasvoni, hampaani. herättelen koneeni lepotilasta. en keksi enää tekemistä, selaan samoja someja yhä uudelleen ja uudelleen. ei niissä ole mitään uutta enää. sammutan koneen.

kömmin sänkyyn, laitan herätyksen seuraavalle aamulle. etsin hyvän asennon ja mietin päivän tapahtumia. oli ihan kiva päivä, mutta mieluummin olisin ollut tallilla.

Tässä teille siis kertomus minun arkipäivästäni. Tällä kaavalla ne useimmiten etenevät. 
>Täältä< löydät ohjeet Blogitallin Minun päiväni -haasteen tekemiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti