31.5.2015

Woodeilua

Mulla oli viime lauantaista tämän viikon torstaihin pieni miniloma, jota lähdin viettämään mummolaan. Tai oikeastaan olin vain aamupäivät mummolassa ja iltapäivisin hengasin tallilla. Oli tosi hauska pikkuloma ennen varsinaista kesälomaa! 

Sunnuntaina kävin tallilla käymässä ja kuvaamassa kavereideni - Venlan ja Arskan - ratsastustunteja ja Lauran ja Liisan itsenäistä ratsastusta. En siis itse ratsastanut. 

Maanantaina menin tallille Venlan seuraksi. Eilisen tunnin päätteksi hänelle oli suositeltu Woodyn irtojuoksutusta, joten päätimme heti toteuttaa sen. Aluksi Venla otti Woodyn juoksutukseen ja sitten päästimme pojan irti. Hetken ajan se jaksoi riekkua ja sitten juoksutimme sitä vielä vähän aikaa. Poika oli jo pian aika väsynyt, joten lopettelimme ja kävimme loppukäynneillä maastossa. Venla joutuikin sitten lähtemään, mutta jäin vielä tallille kuvaamaan tunteja. 
Tiistaina Venla ei päässyt tallille, joten sovimme, että menen Woodyn itsenäisesti. Aluksi W tuntui tosi hassulta, koska se on niin paljon raskaampi Daliaan verrattuna. Käynnissä tein hiukan väistöjä ja voltteja ja pian siirryin raviin jatkamaan samoja juttuja. Woody oli ihan kivan tuntuinen. Otin laukat molempiin suuntiin ja siitä Woody hiukan riemastui ja tuli aika vahvaksi edestä. Ratsastin välissä jonkin verran ravia, niin että W alkoi jälleen kantaa itseään kunnolla ja otin sitten lopuksi vielä laukat. Woody oli aika painava edestä laukoissa, mutta tykkäsin silti kovasti mennä sillä. Lihakset tosin huusivat hoosiannaa tunnin jälkeen! :D Loppukäynnit tein taas maastossa ja poika käyttäytyi hyvin! Jäin vielä tallille kuvaamaan ja katsomaan valmennuksia.Keskiviikkona menimme Woodyn puoliksi Venlan kanssa. Venla aloitti ja meni n. parikymmentä minuuttia ja käski mun hoitaa laukat. Kapusin selkään ja ravailin hetken ja tunsin mun kaikki lihakset jaloista ja vatsasta eilisen jäljiltä. Istuminen oli oikeasti tosi vaikeaa, joten antakaa anteeksi ihan kamala könötys! Otin laukat molempiin suuntiin ja W oli tosi paljon miellyttävämpi kuin eilen! Se ei painanut kädelle juuri yhtään ja laukkasi kivassa tahdissa. Venla kiipesi vielä mun jälkeen selkään hiukan laukkailemaan. Loppukäynnit mentiin tekemään jälleen maastoon. 
Torstaina oli vielä viimeinen tallikäynti tältä erää. Kotimatkalle lähdettiin iltasella, joten iltapäivällä oli vielä aikaa käydä käveisemässä tallilla. Irtojuoksutettiin Woody Venlan ja Annin kanssa. Tällä kertaa poika ei jaksanut riekkua niin paljon kuin viimeksi, liekö syynä muutaman päivän raskaat liikutukset. Ei juoksutettu Woodya kovin kauaa ja lähdettiin taas maastoon jäähdyttelemään. Syöteltiin liikutuksen jälkeen hetki ja laitettiin herra sitten tarhaan.

Siinä oli tiivistetysti mun miniloman talleilut. Toivottavasti ehtisin vielä kesällä Woodeilemaan, on se vaan kiva pikku heppanen! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti