15.6.2015

Toinen työviikko

Nyt on toinen (ja tämän kesän viimeinen) työviikko takanapäin. Väsymyksestä ja pienestä kesäflunssasta huolimatta oli viikko jälleen tosi kiva! :)

Maanantaina oli ensimmäinen työpäivä, jonka vietin lähinnä tallitöitä tehden. Keri oli hommattu opettajaksi joten en pitänyt tunteja, mikä tosin sopi minulle hyvin, koska flunssan takia ääni oli vähän kadoksissa. Iltapäivällä lähdin kuitenkin vetämään maaston leiriläisille, uhkarohkeasti ilman satulaa. Ei vaan, Dalia käyttäytyy maastossa niin kivasti, ettei meille tullut mitään ongelmia! 

Tiistaina tulin töihin vasta puoli kolmeksi, sillä vedin iltatuntilaisten maastot. Ensimmäisen ryhmän kanssa kävimme maastolenkillä ja loppuajaksi menimme kokeilemaan hiukan maastoesteitä pellolle. Dalia oli ihan superkiva; näytin sille esteet kerran ja sen jälkeen ei ollut mitään ongelmia yhdenkään ylityksessä! Hieno heppanen! :) Toisen maaston vedin maastakäsin ja sen jälkeen jäin tallille yöksi. 


Keskiviikkona kuvasin leiriläisten este- ja leikkitunnit ja tein vähän muitakin tallihommia. Päivä kului nopeasti ja meninkin heti päivän päätyttyä ratsastamaan. Noudatin Jossun torstain valkussa antamia neuvoja ja Dalia oli ihan tosi hyvä! Se pysyi tuntumalla ja oli tosi kiva ratsastaa; se liikkui pohkeesta eteen ja oli kauniissa muodossa joka askellajissa. Olin todella ylpeä pikkuisesta! ♥

Torstaina pidimme tietovisaa ja myöhemmin vedin leiriläisten pitkän maaston (n. 1h 20min). Dalia käyttäytyi tosi hienosti, lukuun ottamatta sitä, että se pelkäsi kiviä. Siis sellaisia isoja lohkareita, raukka varmaan luuli niiden hyökkäävän kimppuun :D. Ruuan jälkeen oli vielä ohjelmassa leikkitunti. Työpäivän jälkeen menin taas mukaan kouluvalkkuun, mutta siitä tulee erillinen postaus! ;)


Perjantai oli kiva ja lämmin päivä. Pidimme aamupäivällä leikkitunnin ja iltapäivä huipentui leirikisoihin ja kuvauksiin suosikkiponien kanssa. Lähdin aika pian leirin päättymisen jälkeen itsekin kotiin, sillä perjantaina en itse ratsastanut. 

Lauantai oli tähän mennessä varmaankin kesän kuumin päivä. Aamupäivällä oli estevalkku Dalian kanssa (josta on myös tulossa erillinen postaus) ja iltapäivällä tapahtui jänniä. Ratsastimme Venlan ja Annun kanssa kolme heppaa laitumelle Klaukkalan halki (matka oli hieman reilut 6km). Minulla oli Nappula, joka siis elämänsä ensimmäistä kertaa meni laitumelle jalan. Huomiota ainakin onnistuimme herättämään, mutta perille pääsimme onnellisesti ja turvallisesti! Johan oli reissu! 

Annu ja Beloona, minä ja Nappula sekä Venla ja Nekku (suttasin kasvot varmuuden vuoksi, koska en muistanut kysellä tytöiltä olisiko kasvojen näkyminen ok)
Sunnuntain vietin PeRan koulukisoissa sisäänheittäjänä ja päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja nopeasti ohitse. Minulla ainakin oli mukavaa ja yritin parhaani mukaan olla ystävällinen ja tsemppaava kaikille! :) 

Eli tulossa on ainakin postaus koulu- ja estevalmennuksista. Tänään olin ratsastamassa, joten siitä on mahdollisesti tulossa postausta, jos saan kuvat pian. Huomisen valmennuksesta olisi tarkoitus jotain rustailla ja valmennuksen lisäksi tieni vie huomenna myös Marialle, joten heppailukuulumisia on luvassa - ja paljon! 

2 kommenttia:

  1. Oli varmaan hauskaa kulkea ratsain Klaukkalassa! Itekkin siellä paljon pyörinyt, kun on sukulaisia siellä. Menittekö jotain "syrjäsiä" polkuja vai ihan autoteiden vieressä? Kuva näyttää aika metsäiseltä nimittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että varmemmalla hepalla kokemus olisi ollut vielä kivempi :D Ei menty ihan suorinta tietä, eli hiukan "syrjemmässä", mutta pääosin asfaltilla. Kuva on otettu vasta ihan perillä, minkä takia tausta on metsäisempi! ;)

      Poista