6.7.2015

Jumppasarjaa valmennuksessa

Vielä viimeinen estevalkku ennen kuin valkut jäivät kesätauolle. 16.6. estevalkku. Kiitos kuvista Lauralle! 
Edellisenä päivänä olin mennyt Dalian itsenäisesti, osittain satulalla, osittain ilman ja se oli ollut suurimman osan ajasta aika huono ratsastaa. Tosi kova kyljistä, eikä oikein taipunut mihinkään ja pelleili jotain omiaan. Ei siis ihan onnistunein ratsastus takana, joten lähdin hiukan varauksella liikkeelle. Jo heti alkuverkoissa Jossu käski mun kiinnittää paljon huomiota taivutteluun, etenkin kun eilinen meni miten meni. Dalialla kesti jonkin aikaa, mutta se vertyi loppujen lopuksi ihan kivaksi. 

Päivän teemana oli neljän esteen jumppasarja, jota tulimme aluksi tosi pienenä ja lähdimme kasvattamaan korkeutta pikkuhiljaa. Lopuksi korkeudet olivat n. 50-80-60-80 ja meillä meni tosi hyvin. Ekalla kerralla lähdin jumppasarjalle ilman mitään odotuksia, koska en yhtään tiennyt kuinka paljon Dalia oli niitä pomppinut elämänsä aikana. Tyttö kuitenkin tiesi miten homma toimii ja menimme tosi hyvin koko tunnin ajan. Kerran kaadoin yhden tolpan jalallani (kannattaisi varmaan opetella hyppäämään keskeltä estettä :p), mutta muuten pääsimme puhtaasti kaikista yli. 

Teimme myös pysty-okseri linjaa siinä jumppiksen lomassa ja se sujui ihan hyvin. Kerran tuli yksi kielto okserille, koska jäin jarruttelemaan turhan paljon. Sain tunnin aikana paljon vinkkejä, miten voisin parantaa esteistuntaani ja siitä olen tosi tyytyväinen. Muutenkin tunti meni tosi kivasti ja lähdin kentältä iloisin mielin, parhaalla ponskilla! ;) ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti