10.7.2015

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia

Olin Marialla tiistaista torstaihin juhannusviikolla ja meillä oli tosi mukavat kolme päivää. Tiistaina karautin Marialle joskus kahdeksan aikoihin illalla ja lähdimme siitä sitten pian ratsastamaan. Menimme Sällillä ja Sallilla käyntimaaston ilman satulaa ja juteltiin vähän kaikenlaisia. Oli superkiva maasto! 

viime kesän kuva kuvitukseksi
Maastosta tultuamme pystytimme teltan ja katsoimme leffaa. Aamulla päivällä herättyämme menimme sisään syömään ja katselemaan telkkaria. Myöhemmin menimme sitten ratsastamaan ja vuorossa oli kuuden karvakorvan liikutus. Otimme aluksi Maissin ja Papun ja lähdimme vähän vauhtimaastoon. Hepatkin nauttivat kun sai pinkoa sen minkä jaloistaan pääsi ja meillä kuskeillakin oli hauskaa! 

Seuraavaksi sain käsittelyyn Itsan - Marian siskon uuden ponin, jota en ollut koskaan aikaisemmin edes tavannut. Alku oli aika kamalaa, Itsa veti herneen nenään pienimmästäkin paineistuksesta ja ratsastus oli aika mahdottoman tuntuista. Olin jo lopettamaisillani, kunnes muistin yhden hyvän sanonnan: voittajat eivät koskaan luovuta, eivätkä luovuttajat koskaan voita. Sen sanonnan voimin aloitin alusta. Ensin käynnissä läpi, sitten ravissa ja lopulta laukassa. Se onnistumisen tunne oli ihan mieletön ja oli kuin olisin ratsastanut täysin eri ponia! Wautsi!

Itsa estevalkussa torstaina
Itsan jälkeen en enää jaksanut ratsastaa kunnolla, joten lähdimme Nalan kanssa ilman satulaa maastoon ja otimme Sällin kaveriksi. Teimme lyhyen, mutta kivan lenkin. Kun kaikki hepat oli hoidettu, menimme sisään hiukan syömään jotain ja loppuillan duunailimme taas kaikenlaista ja menimme suht aikaisin nukkumaan, koska seuraavana aamuna piti herätä aikaisin ja lähteä kohti Ypäjää. 

Torstaina Marialla ja hänen pikkusiskollaan oli siis estevalmennus Ypäjällä. Kuvasin valkkua ja sain samalla harjoitusta maneesikuvaukseen. Sieltä tultuamme söimme ja vähän ajan päästä äiti jo tulikin hakemaan. Toivottavasti nähtäisiin pian uudestaan! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti