30.8.2015

Hevosbloggaajien syyspiknik

Kuten edellisen postauksen lopussa mainitsin, jouduin suoraan tallilta säntäämään bussiin, jotta ehtisin ihmisten aikoihin bloggaajatapaamiseen Helsingin Kaivopuistoon. Bussi oli Kampissa 15.30, joten oletin ehtiväni puolessa tunnissa paikalle. Kuitenkin palloilin Kampissa ja Forumilla parikymmentä minuuttia etsien julkista vessaa, joten puistossa olin vasta neljän jälkeen. Kun vihdoin pääsin puiston laitaan, otin tähtäimeksi merenrannan ja bongasin iloisen porukan melko nopeasti. 

Tapaaminen tosiaan järjestettiin piknik-hengessä, joten jokainen oli tuonut tapaamiseen jotain pientä naposteltavaa. Söimme ja juttelimme koko illan ja meillä oli todella mukavaa. Tunnelma oli rento ja iloinen ja keskustelunaiheet vaihtelivat laidasta laitaan. Itse olin hyvin vähän äänessä, mikä johtui täysin omasta ujoudestani (pitäisi vaan opetella avaamaan suunsa :D), mutta siitä huolimatta nautin olostani koko ajan. 

Mukana tapaamisessa olivat Kaktu, Jilla, Penina, Alex, Milla, Delila, Anni ja Doris. Meitä oli siis paljon odotettua vähemmän, mutta juttu luisti silti hyvin. Kuten Doris blogissaan kirjoitti, taisi meillä olla samantyyppinen huumorintaju, sillä ajoittain puisto raikui naurua. 

Iso kiitos ja lämmin halaus Kaktulle tapahtuman järjestämisestä ja kiitos myös kaikille mukana olleille! ♥ Oli todella mahtavaa olla mukana näinkin pienellä blogilla ja tavata näitä ihania, samanhenkisiä ihmisiä! Lähden aivan varmasti ensi kerrallakin mukaan! Ehkä uskallan silloin olla jo hieman enemmänkin äänessä! ;)

© Jilla
© Milla
© Jilla

2 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitettu postaus. Kyllä me ujommatkin sitten ensikerralla ollaan enemmän äänessä! Kiva, kun tulit paikalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkaistutaan ensi kertaa varten ja pälpätetään siellä tämänkin piknikin edestä! ;)
   Kiitos sinullekin mukana olosta, oli kiva tavata. Toivottavasti tavataan jatkossakin! :)

   Poista