9.10.2015

Innostunut ratsu estetunnilla (22.9.)


22.9. tiistain valmennuksessa harjoiteltiin estekisoihin. Aluksi teimme puomitehtävää, minkä jälkeen hypittiin yksittäisiä esteitä, korkeudeltaan n. 60-70cm. Dalia oli ihan erilainen kuin edellisen viikon estetunnilla; se imi esteille normaalisti ja oli selkeästi innoissaan esteistä. Sitä sai pikemminkin pidätellä, jee! Verryttelyhyppyjen jälkeen ratsastimme pari rataa. Aluksi mentiin 70cm, lopuksi 80cm. Dalia oli ihan liekeissä ja sen kanssa oli mun mielestä todella helppo tehdä. Saatiin tulla lopuksi vielä muutama yksittäinen 80cm (kuvassa sinisellä). 

Tunnista jäi ihan superhyvä fiilis, etenkin siksi, että heppa oli ollut niin innoissaan. Dalia selkeästi nautti hyppäämisestä ja Jossu sanoikin, että teen tarpeeksi, mutta en liikaa, ja siksi hevonen kokee osaavansa. Jossu sanoi, että ratsastan hyvin ja annan hevoselle tarpeeksi omaa tilaa ja rauhaa, jolloin se saa itsekin tehdä päätöksiä. En häiritse sitä hypyissä ja huolehdin siitä, että mieluummin myötään liikaa, kuin jään suusta kiinni. Olin tosi iloinen niistä sanoista, ehkä mä en olekaan ihan toivoton tunari! :D

© Pia
Saatiin lupa mennä kisoissa 70cm ja 80cm. Olin salaa aika ylpeä hepasta ja itsestäni, koska onnistuttiin vakuuttamaan meidän valmentaja siitä, että me ollaan sittenkin jo tarpeeksi hyviä nostamaan tasoa! ;)

2 kommenttia: