16.10.2015

Treenailua tallin koulukisoihin (29.9.)

Tallin omat koulukisat järjestettiin lokakuun ensimmäisenä lauantaina, joten tiistain valmennuksessa harjoittelimme tietenkin niihin. Juteltiinkin Jossun kanssa heti valmennuksen alussa, että voisin mennä kisoissa sekä C:n, että KN:än, koska kotikisoissa voisi hyvällä ja rennolla fiiliksellä kokeilla tason nostamista. Harjoittelimme valmennuksessa vain KN:ää, koska se oli vaativampi ohjelma. En ole koskaan aikaisemmin mennyt KN:ää, joten ohjelma oli minulle vieras. 

Menimme aluksi taas pätkiä ja lopuksi kaikki saivat mennä radan läpi kokonaisuudessaan. Dalia oli alkutunnista ihan super ja radan pätkät menivät hyvin. Toki heikkouksiakin löytyi. Se laukka oli edelleen kinkkisin osuus ja tällä kertaa kokeiltiin hiukan kootumpaa laukkaa (vrt. viimeksi pidempää). Laukasta käyntiin siirtymisiä emme ole koskaan ennen treenanneet Dalian kanssa, joten osasinkin jo olettaa, että ne eivät oikein toimi. Tulimme poikkeuksetta joka kerta muutaman raviaskeleen kautta käyntiin, mutta en ottanut siitä suurta huolenaihetta, sillä se olisi kuitenkin vain yksi kohta radassa. 

Rata meni kokonaisuudessaan ihan hyvin, mutta koska se oli vasta lopputunnista, oli Dalia ehtinyt jo hiukan väsähtää. Muistin kuitenkin koko radan (jee!) ja sain hepan ihan hyvin suorittamaan loppuun asti. Fiilis oli tunnin jälkeen tosi hyvä, koska Dalia oli ollut tosi kiva ja olin innoissani siitä, että pääsisimme pian starttaamaan ensimmäisen yhteisen helpon B:n! :)

Laatukuva, mutta kuvituksen vuoksi tärähtänyttä materiaalia loppukäynneiltä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti