1.3.2016

PeltoralliaPitkästä aikaa, jälleen kerran. Koulusta minut potkittiin pois jo puolitoista viikkoa sitten, mikä tarkoittaa sitä, että lukuloma on nyt todenteolla käynnissä. Arkeeni on hiihtoloman ajan kuulunut ahkeran kemian lukemisen ja hoitokoirien lisäksi paljon talleilua ja ratsastusta - tietenkin. Kävin joka päivä ratsastamassa ja ehdottoman mukavaa on ollut! Dalialle kulunut treeniviikko oli melko raskas, joten mennään tämä alkanut viikko vähän rennommissa merkeissä, jotta vältyttäisiin motivaation hiipumiselta ja saataisiin myös hevosen keho pidettyä hyvässä kunnossa.

Sain loman aikana aika paljon uusia heppakuvia, joten niitä jaan nyt ilolla tänne teillekin näytille! Maanantaina samoilimme metsässä ja tiistaina ahkeroimme kouluvalmennuksessa. Niistä ei kertynyt todistusaineistoa, mutta keskiviikon peltoilut saimme sen sijaan Meriken kanssa taltioitua! Lunta oli melko reippaasti, joten en siksi viitsinyt sen enempää paneutua hevosen muotoon tai muihin esteettisiin seikkoihin, vaan keskityin ihan vain hauskanpitoon! Oli ihanaa pitkästä vaan höntsäillä töiden tekemisen sijaan. Heppakin nautti ja vaikka menimme vain puolisen tuntia, oli Dalia jo aika hiessä. Hangessa kahlaaminen on kuitenkin melko raskasta, mutta äärettömän hyvää treeniä lihasten kasvattamiseksi!

Tässä teille vähän päivän kuvasatoa. Huomatkaa muuten meidän väriteema. Sorruin ostamaan nuo vaaleanpunaiset suojat Horzen tammialennuksista ja pakko myöntää, että onhan ne aika söpöt! Ja pääsipä käyttöön myös muutaman vuoden toimettomana lojunut vaaleanpunainen huopakin. Vähän pitää olla prinsessa! ;)

Oletteko te ottaneet ilon irti hankitreeneistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti