27.6.2016

Vieraita Ruotsista - kesäinen photoshoot

Toukokuussa näin ilmoituksen facebookissa: Ride Love Laugh -blogin Rosita etsi Suomen reissun ajalle muutamia kuvattavia hevosia. Ilmoittauduin samantien halukkaaksi. Saisin upeita kuvia ja lisäksi pääsisin tapaamaan ihmisen, jonka blogia olen lukenut jo useamman vuoden ajan. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis! Enkä joutunut pettymään; sekä kuvaustreffit että kuvat onnistuivat loistavasti ja uskoisin, että tulemme tapaamaan vielä uudelleenkin, sitten kun aikataulut saadaan sopimaan yhteen. Viihdyin hyvin, eikä hiljaisia hetkiä juuri tullut!

Hain Rositan aamupäivällä tallille ja aloin hoitamaan hevosta kuntoon. Olin edellisenä iltana pessyt sen ja pitänyt sormia ristissä, ettei se kävisi piehtaroimassa yön aikana. Dalia oli vastannut toiveeseeni ja pysynyt suht puhtaana. Pieni viimeistely riitti siis oikein mainiosti. Sillä välin kun minä puunasin heppaa, tekivät Rosita ja Merikke minulle seppeleen. Itse kuvauspuuhiin päästiinkin kohtuullisen ripeästi. Kuvaukset onnistuivat melko mutkattomasti, mitä nyt välillä piti vähän (ihmis)mallia ojentaa poseeraamaan kunnolla! ;) Dalia puolestaan hoiti poseeraamisen hienosti. Apuna käytimme sateenvarjoa, mutta myös yllättäen uudelleen puhjenneella kiimalla saattoi olla osuutta pörheyteen ;)

Kuviin oli alunperin tarkoitus saada keijukaismaista tunnelmaa, mutta en omistanutkaan yhtäkään kunnolla teemaan sopivaa mekkoa. Kuvista tuli suunnitelman muutoksesta huolimatta älyttömän ihania! Olin tipahtaa tuolilta, kun näin ensimmäisen kuvan, puhumattakaan siitä, kun sain kaikki kuvat itselleni! Yksinkertaisesti aivan upeita! ♥

Tässä 20 suosikkiani, löydättekö te omanne? 
Kaikki kuvat © Rosita! Kiitos vielä kerran! ♥

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 | Ehdoton suosikkikuvani ♥

2 kommenttia:

  1. Kiva että tykkäsit näistä! :) Oli kyllä kiva ottaa nämä kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään näistä todella kovasti! ♥ Tosi kiva, että sinäkin viihdyit! :)

      Poista