21.10.2016

Ihana syksy ja sänkkärit

Parasta syksyssä on ehdottomasti sänkkäritreeni ja baanailu! Tässä teillekin postauksen täydeltä syysfiilistelyä sänkkärikuvien merkeissä! 
Suuret kiitokset kuvista Merikelle, Pialle, Lauralle, Annille ja Tialle! ♥8 kommenttia:

 1. Ihania sänkkärikuvia! Yy, miksei meidän tallin lähistöllä voi olla mitään sänkkäriä, mitä sais käyttää.. :-D

  Silmiin pisti toi toka kuva, onko siinä hevonen oikeasti irti vai onko kuvaa muokattu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Me ollaan kyllä tosi onnekkaita, että meillä on tallin ympäristössä 4 erikokoista sänkipeltoa, joita saadaan käyttää! Toivottavasti saisitte tekin joskus mahdollisuuden päästä peltoilemaan!! :)

   Ja joo, Nappula on siinä kuvassa oikeasti irti! Sen lempparijuttu on juosta vapaana sänkkärillä muiden hevosten perässä ja se pysyykin siellä todella hyvin :D

   Poista
 2. Minäkin kävin tänään ekaa kertaa elämässäni laukkaamassa sänkkärillä, oli kyllä superkivaa! :) En pystynyt kaverille mitään sanomaan, kun naureskelin vaan hysteerisesti kyydissä, oli niin hauskaa! Ponit pelkäsivät tällä reissulla kauhistuttavaa sähkötolppaa, joka halkoi pellon keskustaa- siitä ei muuten voinut mennä ohi koikkelehtimatta, ennen kuin käytiin sitten töllistelemässä ja tutkimassa lähemmin. Höpsöt!
  Oli huippua, ja niin on tämä postauskin aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänkkärilaukka on ihan parasta! Kiitos ihanasta ja hyväntuulisesta kommentista Siiri! :)

   Poista
 3. Hei! Törmäsin blogiisi sattumalta ja kiinnostuin heti, sillä minulla on aika samantapainen hevonen! Luulen, että näin Da Lijan myynti-ilmoituksen, kun olin etsimässä hevosta itselleni, mutta se oli Latviassa joten kokeileminen hieman vaikeaa (ainakin ihan saman näköinen hevonen, kuin se mitä katselin). Meillä on tismalleen samantapaisia ratsastuksellisia haasteita kuin teillä. Hienosti olet saanut hevoseen ryhtiä! Minkä kokoinen Dalia muuten on? Tervetuloa katsomaan blogiani, jos kiinnostaa! Terveisin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Todella kiva kuulla ja tervetuloa lueskelemaan! :)
   Voi hyvin olla, että näkemäsi myynti-ilmoitus oli Daliasta. Se tosiaan tuli Latviasta Suomeen keväällä 2015!
   Ompa kiva kuulla, että kohtalotovereita löytyy! Viimeaikojen ongelmat ovat aiheuttaneet päänvaivaa, mutta niitä selvitellään pikkuhiljaa. Hevosen ryhti on tosiaan kehittynyt ihan huimasti muutamien kuukausien aikana! Kiitos paljon kehuista, olen itsekin kehityksestä melkoisen ylpeä! :)
   Virallista mittausta Dalialle ei käsittääkseni ole tehty, mutta veikkaisin, että se on n. 155cm :)

   Kiitos kommentistasi Liisa! Käyn ehdottomasti kurkkaamassa myös sinun blogiasi!

   Poista
 4. Ihan sikke magee toi kuva missä Nappula on irti! :D

  VastaaPoista