5.12.2016

Muuliprojektin BäckstagellaMinun oli tarkoitus moikata Muuliprojekti-blogin kirjoittajaa, Kaisaa, jo Blogiexpossa, mutta rivakasti etenevän aikataulun vuoksi en oikein ehtinyt (enkä oman ujouteni vuoksi viitsinyt tuuppautua seurueeseen), joten tapaaminen Lahdessa jäi välistä. Sain kuitenkin toisen mahdollisuuden, sillä Kaisa kutsui minut käymään Muulin kotitallilla. Tartuin ehdottomasti tilaisuuteen ja lauantaina kävin Muuliblogin "kulisseissa"! ;)

Löysin perille helposti ja änkesin sisälle talliin, jossa Kaisa minua jo odottelikin. Pidemmittä puheitta mentiin suoraan asiaan ja iskettiin mulle kamera käteen. Siivottiin Muulin tarhaa (tai siis Kaisa siivosi, minä seisoskelin vieressä) ja juteltiin bloggaamisesta ja muusta olennaisesta. Muulikin kävi meitä pian moikkaamassa. Pistin merkille, että se oli vähän isompi ja jonkin verran tuttavallisempi kuin olin olettanut. Ei se tuntunut mua hirveästi vierastavan, tsekkasi vaan heti oliko mulla herkkuja. Kun ruokaa ei herunut, se lähti pois.

Muuli taipuu!


Jäätyneiden kakkakikkareiden siivousoperaation jälkeen Kaisa toi Muulin sisälle ja harjasi sen nopeasti. Sitten vaan suitset päähän ja menoksi. Käytiin maastossa kiertämässä noin puolen tunnin lenkki ja Mulppe käyttäytyi nätisti. Itse tosin en ihan kokoaikaa tuijottanut sen tekemisiä, joten multa meni varmaan puolet sen puhinoista ja pöhinöistä ohi, kun olin niin keskittynyt jauhamaan kakkaa Kaisan kanssa. Pysähdyttiin muutaman kerran ottamaan kuvia, joista tuli loppujen lopuksi ihan kivoja, vaikka olinkin vähän hukassa vieraan kameran kanssa. Oli aivan mahtavaa päästä tapaamaan Kaisaa ja Muulia livenä! Ehdottomasti treffataan jatkossa vielä uudelleenkin, seuraavalla kerralla varmaankin täällä meidän suunnilla. (Ja sitten sen jälkeen mun täytyy käydä ottamassa Muulista lisää kuvia, koska se on niin suloinen!)


2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Muuliprojekti on yksi suosikkiblogeistani, joten tää postaus oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Muuliprojekti kuuluu myös omiin suosikkeihini, siksi oli aivan mahtavaa päästä tapaamaan blogin päätähdet livenä :)

      Poista