4.1.2017

Toistaiseksi viimeinen kerta

Viimeinen tallipäivä täällä Suomen puolella oli täydellinen. Kävimme Meriken kanssa reilun tunnin pituisella maastolenkillä kauniissa talvisissa maisemissa ja sen jälkeen otimme vielä muutamia kuvia pellolla Pian kanssa. Tämän jälkeen oli aika sanoa hyvästit. Päivän haikeudesta huolimatta olin onnellinen ja minulle tuli niin hyvä olo, että se ihan kosketti. On sanoinkuvaamattoman hienoa huomata kuinka paljon minulla on ympärilläni ihania, välittäviä ihmisiä! Minun tulee meidän talliporukkaa ja Daliaa todella kova ikävä, mutta onneksi ikävää helpottaa se, että tiedän olevani tervetullut takaisin milloin vain ♥


Näistä peltokuvista valtavan suuri kiitos kuuluu Pialle! ♥

"On lähdettävä, jotta voi tulla takaisin"

8 kommenttia:

 1. oi ihanat <3 sorry, en ehtiny käymään nyt ennen reissua .. :( pitää sopia sit kun tuut takasin, superisti onnea matkalle !

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Sofia! <3

  Ei se mitään, olihan tässä vähän kiireitä puolin ja toisin. Sovitaan ehdottomasti joku kerta sitten, kun tulen takaisin! :)

  VastaaPoista
 3. Onnee reissuun ja ihana postaus ja tulee kauhee ikävä<3

  VastaaPoista
 4. Nyt sä sitten lähdet. Onnea matkaan, jään innolla odottamaan postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Nyt sain netin käyttööni ja ensimmäistä reissupostausta laitan tulemaan ihan lähipäivinä, mahdollisesti jo huomenna! :)

   Poista