2.5.2017

Missä mennään?

Hei taas pitkästä aikaa! Inhottaa aloittaa postaus aina harmittelemalla sitä, etten pitkiin aikoihin ole postaillut, mutta elämä on. Olen ollut kiireinen ja stressaantunut, mutta tauko blogista on tehnyt hyvää kirjoitusinnostukselle! Muutamia postauksia on luonnoksissa julkaisemista vaille valmiina ja vielä useampi suunnitteilla. Tekisi kovasti mieli kirjoittaa ja toivonkin löytäväni arjestani jälleen tilaa blogille. Halusin kuitenkin nyt tähän alkuun kirjoitella lyhykäisen kuulumispostauksen, koska yhtäkkiä tyhjästä aloittaminen tuntuu niin hassulta.

25.3. | © Merikke


Dalian kanssa ollaan melko hyvällä mallilla tällä hetkellä. Meillä on ollut hyvä putki, johon on toki mahtunut myös muutamia pettymyksiä, mutta kaiken kaikkiaan homma sujuu hyvin ja kehitystä tapahtuu. Kuten kuukausi sitten kirjoittelin, on oma keskittyminen muuttanut tekemistä ihan huimasti parempaan suuntaan. Ollaan nyt tällä hetkellä siinä pisteessä, että pohditaan vakavissaan, uskallettaisiinko debytoida HeA ensi viikon lauantaina ImRan kilpailuissa. Periaatteessa kaikki "temput" sujuu, mutta vähän vielä mietityttää. Pystytäänkö me suorittamaan tarpeeksi ehjä rata "vieraassa" paikassa? Kestääkö mun omat hermot radalla, jos mokataankin joku kohta pahasti, osaanko jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Olenko mä sittenkin haukkaamassa liian isoa palasta? En haluaisi mennä hakemaan huonoja prosentteja tai pilalle mennyttä rataa, vaan hyvää fiilistä. Pelkään, että kiirehdin liikaa, mutta toisaalta, enhän minä ikuisesti voi lykätä vaikeampaan luokkaan siirtymistä...

Mutta, kuten sanottu, kotona sujuu hyvin ja suoritetaan kyllä kaikki HeA:han vaadittavat jutut, kuten takaosakäännökset, keskiaskellajit, väistöt ja vastalaukka. Olen myös ratsastanut ImRan kisoissa olevan radan (HeA:1 2009) osia kotona ja ne sujuvat ihan hyvin. Silti vähän mietityttää ja jännittää, mutta en tiedä olenko enemmän innoissani vai kauhuissani asiasta. No, mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa miettiä! Katsellaan nyt ihan rauhassa tämän viikon valmennukset ja keskustellaan asiasta valmentajankin kanssa. Kovasti mua on tsempattu, mutta on myös ymmärretty, kun olen sanonut, etten ole ihan varma vielä :)

25.3. | © Merikke


Nappulasta en olekaan vielä kertonut juuri mitään täällä blogin puolella. Neiti on edelleen kuvioissa ja ratsastan sillä sen muutaman kerran viikossa. Alunperin tarkoitus oli, että toinen näistä olisi valmennustunti. Noin kuukausi sitten tehtiin kuitenkin sellainen pohjanoteeraus valmennuksessa, että päätin hetkeksi jäädyttää kaikki tavoitteet Nappulan kanssa. Ollaan nyt tehty hommia vähän rauhallisemmassa tahdissa sen jälkeen. Valmennuksissa olen päättänyt keskittyä Daliaan ja jättänyt Nappula-valkut hetkeksi pois kalenterista, joten ratsastan neitiä tällä hetkellä pääosin itsenäisesti. Alkuperäisen suunnitelman mukaan myös kilpaileminen kuului meidän kevääseen. Meidän piti startata näissä ImRan kilpailuissa Nappulan kanssa HeC, mutta päädyin nyt siihen ratkaisuun, että tässä vaiheessa on fiksumpaa lykätä kilpailukauden aloitusta kuin mennä hätiköiden radalle. Nappula on ollut vähän pörheänä ja keskittyminen on usein ollut enemmän ympäristössä kuin kuskissa. Olen siis päättänyt edetä neitosen kanssa vähän suunniteltua hitaammin. Sen kanssa meillä ei ole mikään kiire, vaan tärkeintä on, että molemmille jää yhteisestä touhuilusta hyvä fiilis! :) 

30.3. | © Pia


Muita hevosia ei tällä hetkellä ole kuvioissa ollenkaan, mutta useammalle ei kyllä aika riittäisikään. Nämä kaksi hevosta riittävät minulle vallan mainiosti, sillä onhan näissäkin työmaata kerrakseen! Dalian kanssa treenataan tosissaan ja Nappulan kanssa vähän vähemmän tosissaan. Hevoset jäävät meillä nyt tästä päivästä eteenpäin yöksi ulos, joten sekin voi aiheuttaa pientä muutosta niissä tässä lähipäivinä. Toivottavasti positiiviseen suuntaan! ;)

No mutta, toivottavasti pääsitte näiden lyhyiden kuulumisten avulla vähän kärryille meidän tämänhetkisestä tilanteesta! Toiveissa olisi kirjoitella mahdollisimman pian tarkempia kuulumisia. Myös aihepostauksia on työn alla useampi, kuten esimerkiksi Saksasta mukaan tarttuneet esteopit ja pohdintaa kärsivällisyydestä! Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti