3.7.2017

Kiireinen kesäkuu

Postauksen kuvat 3.6. © Merikke ♥Kesäkuu oli täynnä työtä ja kiirettä. Rentoutumiselle, saati sometukselle ei löytynyt aikaa, eikä ainakaan jaksamista. Olin blogin lisäksi tauolla muutaman viikon myös instagramin puolelta, mutta sometauko teki kaiken kaikkiaan ihan hyvää. Nyt vihdoin loman alettua olen puhkunut intoa kirjoittaa blogiin, sillä kerrottavaa riittää, eikä kuvamateriaalistakaan ole viime aikoina ollut puutetta.

Täydestä kalenterista kertoo se, että kesäkuun 4. ja 21. päivän välillä minulla oli tasan yksi vapaapäivä, jonka vietin löhöillen sängyssä. Vietin kolme viikkoa lastenleirien parissa, joista kaksi ensimmäistä yövyin tallilla. Hauskaa oli ja seura oli vertaansa vailla, mutta raskaat ja pitkät työpäivät vaativat veronsa. Töiden jälkeen piti vielä itse ratsastaa ja kavereiden kanssa hauskaa pitäessä venyivät illat usein melko pitkiksi. Kaksi viikkoa mentiin tukka putkella ja kolmannen leiriviikon alkaessa oli jo melko väsyneet tunnelmat. Sen viikon yövyin kotona ja oma heppakin meni laitumelle, joten vähän sai jo ottaa iisimmin. Kuitenkin kahdelta aikaisemmalta viikolta kerätyt univelat ja väsymys painoivat päälle ja jaksaminen riitti vain pakollisiin hommiin. Juhannuksena mulla alkoi siis kesäloma, mutta senkin alkamisen jälkeen olen joka toinen yö ollut jonkun kaverin luona ja jokainen päivä on ollut täynnä tekemistä. Kiireinen kesäkuu - sitä se todella oli!
Mutta mitäpä tänne pikkuhiljaa laantuvan kiireen keskelle oikein kuuluukaan? Pääosin on treenattu kotona koulua, mutta myös muutamat kisat, valmennukset ja jopa maastoestetreenit ollaan päästy kokemaan. Kesäkuu alkoi Solbackan estekilpailuilla ja jatkui siitä sitten leireillä. Dalia teki kahdella ensimmäisellä viikolla meidän omien treenien lisäksi jonkin verran leiritunteja ja kolmannen viikon ajaksi se pääsi Nappulan kanssa viettämään ansaittua lomaa laitumelle. Nyt se on ollut jo reilun viikon taas tallilla ja takana onkin melko intensiivinen treeniputki.

Ennen Dalian lomaa keskityttiin paljon eteenpäinpyrkimykseen ja rentoihin käsiin. Olen taas jonkin aikaa ollut hevosen "suussa kiinni" tahattomasti ja siitä ollaan pyritty pääsemään eroon. Leiritunneista johtuen Dalia on ollut vähän normaalia väsyneempi, mutta siitä huolimatta päästiin kokemaan jättionnistumisia! Loman jälkeen on ollut vähän ongelmia palata samaan, hyvään fiilikseen ja pyykkinaruohjat, sylissä makaavat kädet ja hevosen etupainoisuus ovat olleet ongelmana koulutreeneissä. Toisaalta, en ole vielä sen kummemmin päässyt virheitä korjaamaankaan, sillä ollaan keskitytty vähän muihin asioihin. Kristan CR-kurssilla korjattiin mun asentoa ja vinoutta, ja koin isoja ahaa-elämyksiä. Sen lisäksi ollaan hypätty sekä rata- että maastoesteitä ja pidetty muutenkin hauskaa. Perjantaina ja lauantaina Dalialla oli maastopäivät ja eilen vapari, mutta nyt olisi tarkoitus aloittaa vielä viimeinen treenirupeama ennen Dalian pidempää kesälomaa tämän kuun lopussa :) Kisoja tuskin on tiedossa ennen elokuuta, mutta tavoitteena olisi saada aikaan onnistumisen tunteita ja muutamat hikitreenit vielä ennen laidunlomaa (aka. hevosen paisumista pullaksi ;)).Hartaasti toivon, että tämä ei tällä kertaa jää vain toiveeksi, mutta tarkoituksena olisi päästä kirjoittelemaan viime aikojen kuulumisista vähän yksityiskohtaisemmin. Sormet syyhyää jo näppiksellä, mutta mitään en uskalla luvata, sillä kesälomasuunnitelmia on enemmän kuin niitä ehtii toteuttaa. (Ja mä kun luulin, ettei mulla olisi kesälomalla mitään tekemistä :D). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti