Entiset hevoset


t. Nayla | ex-liikutushevonen
arabialainen täysiverinen
★ 2011
i. Wytok PL | e. Nocturne ox

>> Nappulan kanssa tehtiin aktiivisesti yhteistyötä ensimmäisen kerran vuoden 2015 lopulla, mutta lopeteltiin melko pian neitosen saadessa "oman ihmisen". Yhteistyö jatkui aktiivisena kevätkaudella 2017, mutta kesäloman jälkeen lopeteltiin samaisesta syystä :)

>> Nappula on ihmisrakas halinalle, joka tulee aina ensimmäisenä portille kerjäämään rapsutuksia. Lupaava nuorineiti, joka omaa kivat liikkeet ja potentiaalia molempiin lajeihin :)


t. Länsirannan Helmi | ex-vuokraponi 
vuonohevonen
★ 2008
i. Ljosprins | e. Elvi

>> Vuokrasin Helmiä lähes seitsemän kuukautta. Sinä aikana harrastettiin monipuolisesti ja tarkoitus oli alkaa kisaamaan, mutta yhteinen aika loppuikin lyhyempään kuin oli suunniteltu. Vuokraus loppui, koska en Helmin kanssa olisi enää pystynyt aktiivisesti treenaamaan ja siihen hommaan sopivampi heppa oli tarjolla.

>> Helmin suloinen ulkokuori hämää, sillä tämä poni taitaa jos jonkinmoisia jekkuja ratsastajien päänmenoksi. Kunhan vaan huumori riittää ponin keppostelua, saa taitava ratsastaja Helmistä todella paljon liikettä irti ja keppostelijasta kuoriutuu oikein mainio monitoimiponi!

r. Shamseddin | ex-vuokraponi 
WPB
★ 2007
i. Steehorst Pride | e. Nocturne 

>> Vuokrasin Simbaa aktiivisesti vain kolmisen kuukautta, eikä oikeastaan ehditty tutustumaan sen aikana hirveästi.

>> Simbasta oli tarkoitus tulla minulle pidempiaikainen treenikaveri, mutta se ei loppupeleissä ollutkaan se oikea hevonen mulle ainakaan juuri sillä hetkellä. Tein itse päätöksen vuokrauksen lopettamisesta ja siirryin minulle sopivampaan poniin.
r. Sandis | ex-vuokrahevonen 
tuntematon
★ 2007
e. Ledija

>> Tarinani Sandiksen kanssa kesti seitsemisen kuukautta ja menestyksemme oli vaihtelevaa. Treenasimme vain kahdestaan, vaikka etenkin näin jälkikäteen ajatellen ei apu olisi ollut pahitteeksi.

>> Sandis oli hidas pohkeelle, mutta muuten aika mukava hevonen. Loppuvaiheessa luottamus välillämme kasvoi kasvamistaan ja se on varmasti yksi painava syy siihen, että Sandiksesta tuli mulle todella tärkeä harrastuskaveri.

>> Vuokraussuhde loppui hevosen vaihtaessa omistajaa keväällä 2014


t. Amazing Primadonna | ex-vuokraponi 
risteytysponi
★ 2007
† 2017
i. Kashaya de Kenzo | e. T.T. Amazing Grace

>> Ratsastin Donnalla aktiivisesti vuosina 2012-2014. Koimme yhdessä kaikenlaista ja opetimme toisillemme uusia juttuja. Jouduin lopettamaan vuokraamisen puolentoista vuoden yhteisen taipaleen jälkeen, koska poni jäi minulle liian pieneksi.

>> Tällä pikkuprinsessalla on aivan erityinen paikka sydämessäni. Poni oli todella rakas ja on edelleenkin yksi tärkeimmistä tielleni osuneista nelijalkaisista <3

>> Donna laukkasi vihreämmille laitumille helmikuussa 2017 </3

2 kommenttia:

  1. Haluaisin vai kysyä miksi et Helmillä pystynyt enään kunnolla treenaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmillä oli mun lisäksi muutama muukin tavoitteellisesti treenaava ratsastaja, joten "vuokraajaruuhkan" takia oli parempi siirtyä toiseen hevoseen :)

      Poista