Suvi


Suvi
★ 1997 (20v)
Nurmijärvi

>> Tyttö, joka viihtyy parhaiten hevosten ja hyvien kavereiden seurassa, tallivaatteet yllä - ja tukka sojottaen joka ilmansuuntaan

>> Pippurinen ja itsepäinen suomineito, jolta löytyy lähes aina jotakin sanottavaa jokaiseen asiaan. Perheen kesken meillä onkin jo yhteinen vitsi siitä, että Suvi on aina oikeassa (tai ainakin haluaa olla), oli kyse sitten mistä tahansa. Ja olenhan mä muutaman kerran saanut kuulla pikkutarkkuudestanikin ;)

>> Jalat maassa, pää pilvissä, kuvastaa mainiosti elämänasennetta. Unelmia on paljon, mutta myös tieto siitä, että niitä saavuttaakseen on tehtävä muutakin kuin unelmoitava. Suurin unelma on kliseinen: löytää omalle elämälleen tarkoitus ja oppia nauttimaan hetkistä!


Valmistuin lukiosta hyvillä arvosanoilla kesällä 2016. Menestyin oikeastaan koko peruskoulu- ja lukioaikani kohtalaisen hyvin koulussa, sillä minulla ei ole koskaan ollut tapana jättää asioita puolitiehen, vaan kaikki minkä otan hoidettavakseni, on hoidettava kunnolla.. Tällä hetkellä olen töissä ja siitä saamani varat kulutan hevosiin... heh. Samanaikaisesti joudun pohtimaan sitä, mitä meinaan koko loppuelämälläni tehdä (toisin sanoen: mietin, mitä lähtisin opiskelemaan). Vielä ei ole lamppu syttynyt, mutta minulla henkilökohtaisesti ei ole vielä mikään kiire, vaan tahdon mietiskellä rauhassa, mistä oma polkuni löytyisi :)

Vaikka sitä ei ehkä uskoisikaan, olen luonteeltani melko ujo, enkä erityisemmin nauti sosiaalisista tilanteista, suurista ihmismassoista tai huomion keskipisteenä olemisesta. Ujoudestani huolimatta tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja luon kontakteja nopeasti. Olen saanut monesti kuulla siitä, että minun kanssani on helppo tulla toimeen. Olenkin melko mukautuvainen persoona ja osaan toimia kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Osaan olla hyvinkin asiallinen, mutta kyllä se leikkisämpikin puoli löytyy. Kaverini ainakin tietävät huumorintajuni sisältävän runsaasti sarkasmia, narsistivitsejä ja muuten vain kummallista läppää.

Minulle ominainen tavaramerkki on luonnonlapsityyli: kuljen ympäriinsä verkkareissa, hiukset yksinkertaisella poninhännällä ja naamassa harvoin on meikkiä. En myöskään ole luonteeltani ollenkaan bilettäjä, vaan viihdyn paremmin esimerkiksi tallilla kavereiden ja hevosten keskellä. Eikä muuhun juuri tunnu riittävän aikakaan.. :D

Ennen ratsastuksen aloittamista tai sen lisäksi olen harrastanut tanssia, liikuntakerhoa, nokkahuilun soittoa, salilla käymistä ja varmaan kaikenlaista mahdollista muutakin on tullut kokeiltua. Tällä hetkellä kirjoittelen blogia ja valokuvaan heppahommien lisäksi. Hevosten pariin löysin tieni vuonna 2005 ja siitäpä se sitten lähtikin. Asuimme tuolloin vielä Sveitsissä ja siellä opettelin ensin alkeiden alkeet eli sen, mikä on hevonen ja miten sen selässä pysytään. Vaihdoin sittemmin toiselle tallille, jossa pääsin alkeisyhmään. Suomeen kun muutettiin 2007, aloitin ratsastuksen Equstomissa ja sillä tiellä pysyin seuraavat kuusi vuotta. Sen jälkeen harrastus on jatkunut vuokrahevosilla ja nyt viimeisimmät pari vuotta ylläpitohevosella. Sitä omaa saan vielä odotella, mutta tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen näin! :)

Ja koska olen niin mielikuvitukseton, enkä keksi lisää kirjoitettavaa itsestäni, saatte kavereideni kirjoittaman kuvauksen minusta (ulosheittotekstistäni, vähän lyhennelty versio): “Suvi on lukiomme heppahullu numero 1. Hänet voi koulun ulkopuolelta löytää tallilta, missä hänen miltei kaikki vapaa-aika kuluukin. Vaikka lomallakaan ei aina ehdi kaikkien menojen takia rentoutua, ovat Suvin arvosanat hyviä ja etenkin ruotsi luonnistuu loistavasti. Tämän Roope Ankan lempipuuhia tallin lisäksi ovat panttipullojen kerääminen koulun nurkista ja yhdyssanavirheiden korjaaminen. Purevan sarkasmin ohella Suvin suusta voi usein kuulla lauseen “Bitch, I’m fabulous”. ”

Sometimes I pretend to be normal. But then it gets boring. So I go back to being me.

© Pia Kujanpää | 4.6.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti